Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-03-2017

2003. gada komanda izcīna uzvaru “Daugavpils Cup”


Nedēļas nogalē sešas Latvijas komandas “Celtnieka” stadionā cīnījās par uzvaru “Daugavpils Cup” turnīrā starp U14 vecuma komandām. Pirmo vietu izcīnīja Jurija Sokolova vadītie jaunieši.

Jurija Sokolova 2003. gada komanda turnīru iesāka nepārliecinoši, tomēr ar katru dienu sniegumu uzlaboja. Pirmajā spēlē ne bez piepūles izdevās salauzt otrās komandas pretestību (treneris Vladimirs Žavoronkovs), visus vārtus gūstot otrajā puslaikā – 3:0. Nākamajā spēlē pret Rēzeknes FA/BJSS neizdevās realizēt nevienu no daudzajiem momentiem un arī 11 metru soda sitienu, kā rezultātā bezvārtu neizšķirts – 0:0.

Otrajā dienā Kristiāna Kaušeļa trīs vārtu guvumi nodrošināja panākumu pār Madonu (3:0), bet dienas noslēdzošajā cīņā ar 1:0 tika pārspēta Jelgava. Zelta spēlē ar 4:0 tika pieveikti Tukuma vienaudži (atkal trīs vārti Kaušelim), kas garantēja pirmo vietu turnīrā.

Otro vietu ieguva Jelgava, kas uzvarēja trīs spēlēs, zaudēja Daugavpilij un spēlēja neizšķirti ar Madonu. Trešajā vietā Tukums.

Solīdu turnīru aizvadīja Daugavpils otrā komanda (2004. dzimšanas gads), kuriem šobrīd vislielākās problēmas sagādā pāreja uz lielo laukumu. Šajā turnīrā tika gūta vērtīga pieredze, pie tam izcīnīta uzvara pār Rēzekni (2:1), kā arī spēlēts neizšķirti ar Madonu, kas deva piekto vietu.

Daugavpils pirmajā komandā par labāko futbolistu tika nosaukts Artūrs Mateša, bet otrajā Maksims Maksimovs. Simboliskajā turnīra izlasē tika Ingus Vaņins un Kristiāns Kaušelis.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ