Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-03-2017

Pirmdien sāksies tradicionālais bērnu jauniešu turnīrs “Daugavpils Cup”


Vairāk nekā 100 komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Polijas, Krievijas un Baltkrievijas piedalīsies tradicionālajā bērnu futbola turnīrā “Daugavpils Cup”. Pirmais no turnīriem sāksies jau 13. martā.

Starptautiskais bērnu futbola turnīrs “Daugavpils Cup” ir lielākais turnīrs visā Latgales teritorijā. Jau ierasti šis turnīrs iesākas uzreiz ar pavasara iestāšanos. Diemžēl nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ pirmais no desmit plānotajiem turnīriem tiks aizvadīts stadionā “Esplanāde”.

Kā pirmie laukumā dosies 2001. gadā dzimušie futbolisti, kuri sacentīsies no 13. līdz 15. martam. No 17. līdz 19. martam sacentīsies 2003. dzimšanas gada komandas, bet vēl pēc nedēļas arī 2002. gada vienības. Turpinājumā cīņā iesaistīsies arī 2004.-2010. dzimšanas gada jaunieši. Turnīrs noslēgsies 23. aprīlī.

Starp vislabāk pazīstamajām ārzemju komandām uz Daugavpili ieradīsies Kaļiņingradas “Baltika”, Bjalistokas “Jagiellonia”, FK “Vitebsk”, Paņevēžas FA, Tallinas “Legion” un protams Latvijas vadošās futbola skolas.

Visa informācija par turnīru pieejama www.fcdaugavpils.lv sadaļā “Daugavpils Cup”, kur ir pieejami arī spēļu grafiki.

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ