Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-03-2017

BFC Daugavpils U16 komanda iegūst LFF Ziemas kausu


Rīgā noslēdzies pēdējais no LFF Ziemas kausa izcīņas turnīriem jauniešiem. Četrās spēlēs nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, par uzvarētājiem kļuva BFC Daugavpils jaunie futbolisti!

LFF Ziemas kausa izcīņā tradicionāli sapulcējas iepriekšējās sezonas piecas labākās valsts komandas. Kā pēdējās cīņā devās U16 vecuma grupas komandas. BFC Daugavpils treneru Andreja Sipailo un Aleksandra Opekunova vadībā devās uz Rīgu bez diviem aizsardzības balstiem (Leonīds Truskovskis, Kirils Larionovs), kas radīja bažas par aizsardzības līnijas saspēlētību.

Pirmajā turnīra spēlē pret Riga FC/ŠFS izdevās izcīnīt panākumu ar 3:1. Divas reizes ar vārtu guvumu atzīmējās Oļegs Gurevičs, bet reizi precīzs bija Roberts Magrins. Otrajā spēlē pretī stājās “Liepāja”. Atrodoties iedzinējos ar 0:1 un 1:2, četras minūtes pirms cīņas beigām Daugavpils izrāva neizšķirtu – 2:2. Abus vārtus guva Roberts Magrins. Kā pastāstīja Andrejs Sipailo, spēle nebija no tām baudāmākajām, tomēr galvenais bija parādītais raksturs, kas īpaši izpaudās spēles izskaņā.

Otro dienu komanda iesāka ar “Supernova” apspēlēšanu (2:0, abi vārti Vladislavam Skurjatam), kam sekoja izšķirošā spēle pret “Mettu”. Jau tobrīd bija skaidrs, ka Daugavpils nebūs zemāk par otro vietu, bet zelta izcīnīšanai pietiks ar neizšķirtu. Tas arī tika paveikts un bezvārtu neizšķirts 0:0 nodrošināja Daugavpils puišiem pirmo vietu!

Par turnīra labāko vārtsargu tika nosaukts Ivans Dubodelovs, bet labākā pussarga tituls tika piešķirts Magrinam.

Jāpiemin, ka par Ziemas kausa ieguvējiem kļuva arī U15 grupas puiši, bet U14 komanda ieguva sudraba godalgas.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ