Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-02-2017

BFC “Daugavpils” jaunieši startēja starptautiskos turnīros Rīgā un Minskā!


Šajā nedēļas nogalē divos starptautiskos turnīros startēja mūsu jaunie futbolisti. 2003. dzimšanas gada komanda ieņēma piekto vietu Rīgā, bet 2006. gada komanda bija astotā Minskā.

Ceturtdien pirmās spēles starptautiskajā turnīrā “Mūsu nākotne” uzsāka 2006. gada komanda. Turnīrā Minskā daugavpilieši samēroja spēkus ar Baltkrievijas, Krievijas un Ukrainas vienaudžiem. Apakšgrupā pirmajās divās spēlēs izcīnītas minimālas uzvaras ar 1:0 pret Borisovas sporta skolu un Jaroslavļas apvienoto komandu.

Izšķirošajā cīņā par pirmo vietu grupā tika atzīts Minskas “Dinamo” pārākums – 1:2. Ceturtdaļfinālā līdzīgā cīņā tika zaudēts Minskai – 0:1.

Diemžēl turnīra turpinājums neizdevās. Spēlē par 5.-8. vietu pamatlaiks pret Harkovas “Metalist” noslēdzās ar rezultātu 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā pārāki bija ukraiņi. Spēlē par 7. vietu ar 0:2 nācās atzīt “Spartak” pārākumu.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva FK “Minsk” otrā komanda, bet trešo vietu, apspēlējot Minskas “Dinamo”, ieguva FK “Minsk” pirmā komanda.

Sestdien un svētdien starptautiskā turnīrā “Riga City Cup” BFC “Daugavpils” 2003. gada komanda ieņēma piekto vietu, nezaudējot nevienā (!) spēlē. Apakšgrupā daugavpilieši nospēlēja četrus neizšķirtus (pretinieki bija RFS, Metta, Skonto un igauņu “Kardla”). Diemžēl augstāk par ceturto vietu grupā ar šādiem rezultātiem tikt neizdevās.

Izslēgšanas spēlēs par 5. vietu mūsu futbolisti pārspēja Jelgavu (2:1), kā arī RFS ar 1:0, kas nodrošināja piekto vietu. Turnīrā uzvarēja “Metta”, kas apsteidza Liepāju un savu otro komandu. Daugavpils komandas labā pa diviem vārtiem guva Niklāvs Skrinda un Kristiāns Kaušelis.

Komandas galvenais treneris Jurijs Sokolovs bija neapmierināts savu audzēkņu sniegumu, sakot, ka pamatīgi pievīluši komandas rezervisti, kuri nav attaisnojuši uz sevi liktās cerības. Pastiprināt komandas spēli viņi tā arī nav spējuši.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ