Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-02-2017

Viļņas Ziemas kausā izdevās izraut neizšķirtu


Viļņas Ziemas kausa izcīņas pēdējās apakšgrupas spēlē BFC “Daugavpils”, atspēlējoties no 0:2, prata tikt pie punkta pret Viļņas “Žalgira” dublieriem.

Pēdējā grupas spēlē daugavpiliešiem bija teorētiskas izredzes pakāpties uz otro vietu tabulā, bet vienlaikus bija iespēja arī palikt piektajā pozīcijā. Spēles sākums pret “Žalgiri”, kas ir pārliecinoši labākais klubs Lietuvā, nebija veiksmīgs. Lai arī lietuvieši spēlēja ar dublieru sastāvu, tieši viņiem izdevās tikt vadībā ar 2:0.

Tikai spēles turpinājumā mūsu futbolistiem izdevās atspēlēties un noslēgt cīņu pie rezultāta 2:2. Vārtus mūsu komandas labā guva Sandris Šeršņevs un Ričards Žaldovskis.

Jau šo sestdien Daugavpils aizvadīs pēdējo spēli šajā turnīrā, kad tiksies ar otras grupas ceturto labāko komandu FK “Intersurgical Policija”. Spēles uzvarētājs turnīrā iegūs septīto vietu. Finālā par 1. vietu spēlēs “Trakai” un “Granitas”.

Atcelta mūsu komandas paredzētā spēle Baltijas Ziemas kausa izcīņā pret “Babīti”, jo turpinās izmeklēšana saistībā ar mūsu pretinieku iepriekšējo Ziemas kausa spēli.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ