Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-02-2017

BFC “Daugavpils” U15 jaunieši uzvar LFF Ziemas kausā


BFC "Daugavpils" futbola akadēmijas 2002. dzimušo futbolistu komanda kļuvusi par LFF Ziemas kausa izcīņas uzvarētājiem! Sergeja Pogodina un Jurija Sokolova vadītie puiši izcīnīja uzvaras trīs no četrām aizvadītajām spēlēm.

LFF Ziemas kausa izcīņā piedalās piecas labākās savas vecuma grupas akadēmijas saskaņā ar 2016. gada sezonas rezultātiem. Daugavpils komanda pirms turnīra saskārās ar nopietnām sastāva problēmām, jo slimību dēļ uz turnīru nevarēja doties daudzi vadošie jaunieši. Šī iemesla dēļ gandrīz puse no komandas bija 2003. gadā dzimušie futbolisti.

Sacensību pirmajā dienā mūsu komanda cieta ļoti nepatīkamu zaudējumu RFS (0:1), kaut gan krietni labāk laukumā izskatījās Daugavpils akadēmija. Revanšēties par šo neveiksmi izdevās cīņā ar "Metta", kura tika pieveikta ar 1:0. Vienīgos vārtus guva Salvis Petriks. Interesanti, ka pēc pirmās sacensību dienas visām komandām bija pa 3 punktiem, kas solīja ļoti aizraujošu otro dienu.

Otrās dienas ievadā visas komandas savā starpā nospēlēja neizšķirti, bet daugavpiliešiem ar Raivja Stumbiņa vārtu guvumu izdevās pieveikt "Supernova" - 1:0. Pirms mūsu pēdējās spēles RFS pieveica "Metta", tādējādi pirmās vietas iegūšanai obligāti bija nepieciešama uzvara. Līdzīgā spēlē visu izšķīra Daniila Pavļukeviča veiksmīgais vārtu guvums, kas nodrošināja uzvaru pār "Riga FC/ŠFS".

 

Noslēguma tabulā Daugavpils ar 9 punktiem bija pirmā, RFS (7) otrajā vietā, bet "Metta" (4) ierindojās trešajā pozīcijā. Par turnīra labāko aizsargu tika nosaukts Vladislavs Timofejevs, bet par labāko uzbrucēju Salvis Petriks!

Apsveicam ar lielisko panākumu mūsu treneru duetu Sergeju Pogodinu un Juriju Sokolovu.

Marta sākumā tiks aizvadīta pēdējā Ziemas kausa izcīņa, kurā sacentīsies U16 vecuma grupas puiši.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ