Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-02-2017

Daugavpilī kaujiniecisks zaudējums lietuviešiem


Viļņas Ziemas kausa izcīņas trešajā spēlē BFC "Daugavpils" futbolisti savā laukumā ar 0:1 piekāpās FK "Utenis" pirmajai komandai. Mačs pierādīja, ka pirms jaunās sezonas vēl daudz darāmā, kā arī iezīmēja vairākas pozitīvas lietas.

Otrdien oficiāli tika paziņots, ka nākamā gada čempionātā BFC "Daugavpils" startēs Latvijas 1. līgas čempionātā. Mūsu klubs bija iesniedzis arī visus nepieciešamos dokumentus startam Virslīgā gadījumam, ja kāda no komandām netiks licencēta čempionātam, tomēr visas astoņas komandas saņēma licenci.

Kārtējā Viļņas Ziemas kausa izcīņas spēle pret Lietuvas augstākās līgas klubu "Utenis", kuru trenē bosniešu speciālists, Daugavpilī iesākās katastrofāli - jau pirmajā uzbrukumā lietuvieši pēc laba centrējuma izvirzījās vadībā. Pēc bailīgā spēles sākuma Daugavpils pamazām pārgāja uzbrukumā un pirmajā puslaikā izveidoja divus ļoti labus momentus. Vladislava Fjodorova sitienu atvairīja vārtsargs, savukārt Ričards Žaldovskis sita nedaudz garām. Puslaika pēdējā minūtē atkal karsti gāja pie mūsu vārtiem, taču Aleksandrs Vlasovs bija uzdevumu augstumos.

Otrajā puslaikā iniciatīva piederēja viesiem, kas uz Daugavpili ieradās teju labākajā sastāvā. Lai nu kā, arī šoreiz savu iespēju mums izdevās sagaidīt. Ļoti spēcīgs Vladislava Fjodorova sitiens gan tika atvairīts. Spēles pēdējās minūtēs uz viesu vārtiem devās pat Vlasovs, tomēr izraut neizšķirtu neizdevās.

Komandas sastāvs: Vlasovs, Skrebels, Litvinskis, Klimaševičs, Snarskis, Borisovs, Vērdiņš, Volkovs, Fjodorovs, Urbāns, Žaldovskis.
Uz maiņu: Kozlovs, Rakels, Ševčuks, Bohāns, Šeršņevs.

Šodien norisinājās arī Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla izloze. Tajā noskaidrojās, ka aprīļa sākumā Daugavpils viesos tiksies ar ambiciozo Riga FC.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ