Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-01-2017

BFC “Daugavpils” sāks Lietuvas Ziemas kausa izcīņu


Jau šo sestdien BFC “Daugavpils” futbolisti aizvadīs pirmo “Vilnius Winter Cup 2017” spēli, Viļņā tiekoties ar vietējo komandu “Trakai”.

Līdzšinējās sezonās BFC “Daugavpils” regulāri piedalījās Virslīgas Ziemas kausa turnīrā, bet sakarā ar turnīra nolikuma maiņu ievērojami samazinājies arī spēļu skaits. Tiek plānots, ka mūsu komanda aizvadīs trīs spēles, pirmo no tām tikai februārī.

Lai pilnvērtīgi sagatavotos gaidāmajai sezonai, daugavpilieši pieņēmuši izaicinājumu spēlēt Viļņas Ziemas kausa izcīņā ar Lietuvas komandām. Ņemot vērā, ka komandas kodolu šobrīd veido tikai vietējie spēlētāji, šis turnīrs vairāk atbilst komandas spēku samēram, jo liela daļa Lietuvas komandu arīdzan spēlēs ar dublieru un jauniešu sastāviem.

Daugavpils ir ielozēta A apakšgrupā, kur tiksies ar “Žalgiris”, “Vytis”, “Utenis” un “Trakai” komandām. Turnīra spēles tiks aizvadītas nedēļas nogalē Viļņā. Kā vienīgais izņēmums ir 1. februāris, kad mūsu klubs uzņems “Utenis” Daugavpilī.

Pēc apakšgrupu turnīra spēlēm februāra izskaņā tiks aizvadītas arī spēles par vietām. Ar pilnu spēļu grafiku un citiem jaunumiem Jums ir iespēja iepazīties kluba mājaslapā: www.fcdaugavpils.lv.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ