Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-01-2017

Neveiksme pusfinālā liedz tikt augstāk par trešo vietu Tallinā


Nedēļas nogalē 2005. gadā dzimušie BFC “Daugavpils” futbolisti piedalījās starptautiskā futbola turnīrā Tallinā "Fenster Alumiinium Tabasalu Winter Cup 2017". Turnīra laikā piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, komanda ierindojās trešajā pozīcijā.

Trenera Ivana Maksimčuka vadītā komanda Tallinā samēroja spēkus ar Igaunijas, Somijas un Krievijas vienaudžiem. Pirmajā turnīra spēlē ar 4:1 tika pieveikti mājinieki "Tabasalu", pēc kā intriģējošā cīņā ar 1:0 tika uzvarēta Sanktpēterburgas "Zenit" 2006. gadā dzimušo komanda. Noslēdzošajā grupas spēlē panākums pār "Nomme United" ar 3:0.

Apakšgrupā iegūtā pirmā vieta deva iespēju pusfinālā tikties ar Pērnavas komandu. Kā atzina komandas treneris I.Maksimčuks, visas spēles garumā uzbruka tikai mūsu komanda, taču igauņi labi turējušies un vienā no pretuzbrukumiem guva arī vārtus. Diemžēl atspēlēties vairs neizdevās - 0:1.

Neskatoties uz šo neveiksmi, puiši saņēmās cīņā par trešo vietu, kur ar 3:0 sagrāva Tallinas "Kalev". Par turnīra čempioniem kļuva "Tabasalu".

Par turnīra labāko vārtsargu tika nosaukts mūsējais Vladislavs Razumejevs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ