Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-01-2017

Daugavpilieši otrie un ceturtie turnīrā Ķēdaiņos


BFC "Daugavpils" starptautiskajā futbola turnīrā "Kedainiai Arena Cup" U10 vecuma grupā ieguva otro un ceturto vietu. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Paņevēžas jaunie talanti.

Starptautiskajā turnīrā "Kedainiai Arena Cup" piedalījās desmit komandas no Latvijas, Lietuvas un Polijas. Treneru Jevgeņija Maksimčuka un Jāņa Bovina vadītās komandas aizvadīja ļoti kvalitatīvu turnīru. A apakšgrupā mūsu pirmā komanda izcīnīja uzvaras visās cīņās, pie tam neielaida nevienus vārtus. Otrie palika Viļņas, bet trešie Paņevēzas jaunie talanti.

Otrajā grupā otrā komanda spraigā cīņā piekāpās Paņevēžas futbola akadēmijas pirmajai vienībai - 2:3. Pārējās spēlēs mūsu komanda izcīnīja uzvaras un vārtus neielaida.

Turnīrā par 1.-6. vietu pirmā komanda turpināja uzvaru sēriju un piekāpās tikai Paņevēžas pirmajai vienībai. Citos mačos izcīnīti panākumi. Otrā komanda duelī par trešo vietu atzina Viļņas pārākumu.

Komandas galvenais treneris J.Maksimčuks pastāstīja, ka turnīrs bija ļoti vērtīgs, pie tam ļoti augstā līmenī tika organizēta uzņemšana un izmitināšana.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ