Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-01-2017

Karatē Ziemassvētki


Jau vairākus gadus Daugavpils karatē skola ar Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda palīdzību organizē karatē Ziemassvētku pasākumu „Ziemassvētki – aktīvās sabiedrības svētki!”. Pēc jau izveidojušās tradīcijas, decembra beigās, Daugavpils karatē skolas sienās (Vienības pamatskola, Ģimnāzijas iela 32) visi interesenti tika aicināti apmeklēt Daugavpils karatē skolas Ziemassvētku pasākumu.

Pasākumu atklāja vizuālās mākslas radošā darbnīca, kuras tēma bija „Ziemassvētki un karatē”. Pasākuma gaitā visi dalībnieki aktīvi piedalījās karatē iesildīšanās elementu izpildē, vingrošanā un koordinēšanas vingrinājumu, kā arī jautrās fiziskās sagatavotības elementu izpildē, kas ir pieejama visu vecuma un sporta sagatavotības līmeņa cilvēkiem. Pasākuma nobeigumā katram interesentam bija iespēja parādīt savu personīgu vingrinājumu vai karatē tehnikas elementu, ko vēlāk atkārtoja visi pasākuma dalībnieki.

Pasākuma nobeigumā visi dalībnieku saņēma dāvanas un suvenīrus, kā arī piedalījās nobeiguma fotosesijā.

Daugavpils karatē skola izsaka pateicību visiem dalībniekiem par atsaucību un pozitīvu, ka arī sveic visus Ziemassvētkos un novel laimīgu Jauno gadu.

Vairāk informācijas Daugavpils karatē skolas mājaslapā: www.daugavpils-karate.lv




Atpakaļ