Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-12-2016

Futbola sezonas noslēguma vakarā tika apbalvoti labākie no labākajiem


Pirmdienas vakarā pilnu Daugavpils Olimpiskā centra tribīņu priekšā notika svinīgais sezonas noslēguma pasākums, kurš norisinājās jau septīto reizi. Kā ierasti, pasākuma laikā tika izteikta pateicība visiem futbola atbalstītājiem, tika nosaukti labākie katras vecuma grupas spēlētāji, kā arī aizvadīti dažādi konkursi.

 
Šogad olimpiskā centra galvenā zāle tika piepildīta ar īpašu krāšņu gaismu, kas deva iespēju futbolistiem un viesiem izbaudīt svētku atmosfēru. Jau pašā pasākuma ievadā notika konkursa "Es un futbols" uzvarētāju apbalvošana. Jāpiemin, ka "Facebook" lapu par šo konkursu apmeklēja 10,5 tūkstoši cilvēku un tika atstāti vairāk nekā 600 komentāru. Izvērtējot skatītāju un žūrijas balsojumu, trešo vietu ieguva Ralfs Baško, otro vietu ieguva 2007. dzimšanas gada vecāku apvienība, bet par uzvarētāju tika atzīts Martins Aleksejevs. 


Pasākuma turpinājumā kluba vadībā pateicās daudzajiem futbola atbalstītājiem pilsētā - Daugavpils pilsētas domei, Aleksejam Zakrževskim, Aleksandram Truņinam, Sergejam Skļemam, Jurijam Bočarovam, Imantam Utinānam un citiem.

Pēc svinīgās pasākuma atklāšanas tika sveiktas visu vecuma grupu komandas, kas saņēma īpašas un patīkamas piemiņas balvas, kā arī protams ziemassvētku saldās dāvanas. Nelielai atelpai notika stafetes, kurās bēŗni kopā ar vecākiem cīnījās par kluba piemiņas krekliem un arī fanu šallēm. Visa pasākuma garumā jebkuram bija iespēja nodot savu sveicienu vai novēlējumu "video stūrītī". Jau tuvākajā laikā būs iespēja arī izbaudīt nelielo filmiņu par šo pasākumu.

 

Pasākuma beigu daļā tika apbalvoti visu vecuma grupu labākie spēlētāji. Vienlaikus tika sveikti arī Latvijas čempionāta medaļnieki, kā arī Latvijas veterānu čempionāta uzvarētāji!


2016. gada labākie spēlētāji:

2009 – Daniels Aroņiško, Anatolijs Komars
2008 – Kirils Bondarevs, Nikolass Mimnonovs
2007 – Emīls Atamaņukovs, Ariels Okss
2006 – Ņikita Barkovskis, Romualds Ločs
2005 – Milāns Tihonovičs, Ralfs Baško
2004 – Valērijs Lizunovs, Artūrs Bobičs
2003 – Vladislavs Stivriņš, Artūrs Mateša
2002 – Eduards Dašķevičs, Vladislavs Timofejevs
2001 – Edgars Ivanovs, Oļegs Gurevičs
2000 – Sandis Šeršņevs, Romans Saļkovskis
1999 – Raivis Skrebels, Dmitrijs Litvinskis
Virslīga – Edgars Vērdiņš, Deniss Bezuščonoks
Meitenes – Viktorija Vengreviča, Elizabete Samušenko
Veterāni – Raitis Millers, Jurijs Koroļs



Latvijas jaunatnes čempionātu labākie spēlētāji:

U13 – labākais aizsargs Niklāvs Skrinda
U14 – labākais uzbrucējs Eduards Dašķevičs
U15 – labākais vārtsargs Ivans Dubodelovs
U15 – labākais uzbrucējs Roberts Magrins

Turpinot iedibināto septiņu gadu tradīciju, pasākuma izskaņā akadēmijas vecāko grupu pārstāvji ar virves vilkšanas sacensību palīdzību iesvētīja mazos 2010. gada censoņus. Spraigā cīņā uzvarot mazākajiem, jaunie futbolisti dāvānās saņēma savus pirmos sporta tērpus.

BFC "Daugavpils" izsaka mizlīgu pateicību visiem par šo aizvadīto gadu un novēl panākumus arī turpmāk! Tiksimies 2017. gadā!

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ