Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-11-2011

Sporta ziņas


DU volejbolistiem divas uzvaras pār igauņiem (7.11)

 

Schenker volejbola līgas turnīrā veiksmīgu nedēļas nogali aizvadījuši „Daugavpils Universitātes” spēlētāji, savu skatītāju priekšā pārspējot divas Igaunijas vienības ar kopējo setu attiecību 6:1.

 

DU volejbolisti šo gadu iesākuši ar saturīgu spēli un labiem rezultātiem. Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tika uzņemti Viru spēlētāji. Izmantojot nelielu spēlētāju loku, daugavpilieši uzvarēja visos trīs setos – 25:23, 25:22, 25:22. Rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Edgars Točs.

 

Svētdien mūsējiem pretī stājās „Rakvere Grossi” komanda. Šis mačs izvērtās krietni vien spraigāks, par ko liecina otrā seta rezultāts 31:33. Diemžēl tajā mūsējie zaudēja, bet pārējos bija pārāki – 25:23, 25:23, 25:18. Šoreiz Edgars Savickis deva spēlēt plašam spēlētāju pulkam, kas ietekmēja mūsējo snieguma kvalitāti, toties izdevās saglabāt svaigumu līdz pat mača noslēgumam.

 

Arī šoreiz 12 punkti Edgaram Točam, kuram ar tādu pašu punktu skaitu piebalsoja Ēriks Voroņko. Vitālija Cinnes kontā desmit punkti. Četrās sezonas spēlē DU trīs uzvaras.

 

 

 

 

„Latgales” florbolisti turpina uzvarēt (7.11)

 

Latvijas 1. florbola līgā jau piecas uzvaras pēc kārtas „Latgales” spēlētājiem. Šoreiz divas reizes viesos izdevies pārspēt „Babīti”.

 

Pēc zaudējuma sezonas pirmajā spēlē daugavpilieši turpina nevainojami. Pēc panākumiem pret Babīti uzvaras tikušas izcīnītas piecos dueļos pēc kārtas. Sestdien Spūņciemā pretinieks pārspēts ar 7:5, bet rezultatīvākais mūsējiem bija Aleksandrs Grehovs, kuram divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

 

Svētdien „Latgale” vēl mazliet palielināja savu pārākumu – 8:5. Atkal rezultatīvākais bija Grehovs, izceļoties ar vārtu guvumu un četrām rezultatīvām piespēlēm. Sešās sezonas spēlēs daugavpiliešiem piecas uzvaras, kas turnīra tabulā dod otro vietu sešu komandu vidū.

 

 

Cīkstoņiem piecas Liepājas čempionāta medaļas (7.11)

 

No 4. līdz 6. novembrim Liepājā norisinājās Liepājas atklātais čempionāts grieķu-romiešu cīņā. Daugavpils BJSS pārstāvji ieguva piecas medaļas.

 

Cīņā par medaļām devās ap 80 sportistiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un pat Krievijas. Daugavpili pārstāvēja Vitālija Vērdiņa un Dmitrija Lapas audzēkņi, tiekot pie piecām godalgotajām vietām.

 

Par sacensību uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva Vladimirs Pimanovs un Vilmārs Friliņš. Otrās vietas Jakovam Jakovļevam un Aleksam Plotko. Trešā vieta Jānim Locikam 

„Latgalei” zaudējums Liepājā (7.11)

 

Hokeja klubs „Latgale” piedzīvojis otro „sauso” neveiksmi pēc kārtas. Šoreiz viesos ar 0:6 zaudēts „Liepājas Metalurgam 2”.

 

„Latgalei” pēdējās divas spēles bijušas pagalam nesekmīgas. Pēc zaudējuma „Ozolniekiem” ar 0:9, šoreiz līdzīgs liktenis piemeklējis arī Liepājā, kur ar 0:6 nacās piekāpties „Liepājas Metalurgam 2”.

 

Jau pirmajā trešdaļā ripa trīs reizes pabija Ruslana Kurelass sargātajos vārtos. Vārtsarga nomaiņa nepalīdzēja, jo arī Raivis Cimoška kapitulēja trīs reizes. Zaudējums ar 0:6, kas turnīra tabulā ļauj ieņemt piekto vietu, bet konkurentiem ir vairāki mači rezervē.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ