Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-12-2016

Aicinājums pieteikt kandidātus “ Sporta laureāta” balvai


Aicinām Daugavpils sportistus, trenerus, reģistrētas nevalstiskās un sporta organizācijas, valsts un pašvaldību institūcijas un Daugavpils iedzīvotājus pieteikt savus kandidātus „Gada Sporta laureāts” balvai.

Ik gadu Daugavpilī tiek apbalvoti labākie un rezultatīvākie sportisti un sporta komandas, arī 2016.gads nav pagājis bez izciliem rezultātiem. Tieši tāpēc aicinām pieteikt savus kandidātus šādās nominācijās: Gada sportists/-e;  Gada sporta komanda;  Gada treneris/-e; Gada labākais jaunais sportists/-e; Gada labākā jaunā sportista treneris/-e; Labākais sporta seniors/-e; Labākais sporta žurnālists/medijs; Gada sporta pasākums; Nākotnes cerība sportā; Balva par ieguldījumu Daugavpils sporta attīstībā; Latvijas IV Olimpiādes izcilnieks.

Līdz šī gada 27.decembrim pieteikuma veidlapa jāiesniedz parakstīta, papīra formā - 1 (vienā) eksemplārā, latviešu valodā, datorsalikumā personiski vai nosūtot pa pastu uz adresi: Kandavas iela 17A, Daugavpils, ar norādi “Gada Sporta laureāts”. Pieteikumi iesniedzami arī ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pasta adresi: sport@daugavpils.lv

NOLIKUMS 

--

Inese Kaļiņina

Daugavpils pilsētas domes

Sporta un jaunatnes departamena

Sporta nodaļas

Sporta pasākumu organizators

+37128371887




Atpakaļ