Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-12-2016

13.Starptautiskais Henrija Silova turnīrs augstlēkšanā


9. un 10. decembrī Daugavpilī norisinājās 13.starptautiskais H.Silova turnīrs augstlēkšanā. Kopumā turnīrā piedalījās 51 dalībnieks no Latvijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Čehijas. Sacensības norisinājās 4 vecuma grupās.

Jaunākajās vecuma grupās Daugavpils sportistiem izcīnītas septiņas medaļas. Zelta medaļas ieguva Jakubovska Liliāna, Cvetkova  Karolīna, Bratko  Iļja, sudraba medaļas Aleksejevs Deniss, Elksniņa  Marija savukāt bronzas medaļas ir izcīnījuši Zaicevs Edgars un Selickis  Aleksejs.

Elites grupā vīriešiem ar rezultātu 212 cm zeltu izcīnīja Latvijas labākais augstlēcējs Jānis Vanags no Madonas. Otro vietu ieguva Sankovičs  Ņikita no Minskas un uz pjedestāla trešā pakāpiena šoreiz mūsu jaunais sportists  Edgars Jurkjāns ar rezultātu 181 cm.

Tik pat augstu latiņu pacēla vēl viens mūsu sportists Klims-Afonskis Filips, kuram bija viens neveiksmigs mēģinājums uz sākuma augstuma, līdz ar ko iegūta 4. vieta.

Elites grupā sievietēm ar rezultātu 178 cm uzvaru guva Madara Onužāne-Saliņa, par 3 cm zemāku latiņu pievarēja Nikola Strahova no Prāgas un  Daila Žukauska.




Atpakaļ