Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-12-2016

Rīgā uzvara, Lietuvā laba pieredze


BFC "Daugavpils" jaunie talanti aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās turnīros Rīgā un Viļņā. Rīgā tika izcīnīta pirmā un trešā vieta, savukārt Lietuvā iegūta vērtīga pieredze nākotnes darbam.

Šitika Futbola skolas organizētajā turnīrā piedalījās mūsu U11 un U10 vecuma grupas komandas. Turnīra līmenis bija pietiekoši augsts, pie tam arī organizatoriski tas bija patiešām labā līmenī. Abās grupās bija pa astoņām komandām un pirmajā dienā Daugavpils spēlēja ļoti labi. Vecākajā grupā Daugavpils nospēlēja 1:1 ar "Tukums 2000", ar 3:2 apspēlēja Mārupi un ar 7:0 sagrāva "Dinamo". U10 grupā 1:1 ar "Babīti", 1:0 pret "Dinamo" un 4:1 pret "Albertu".

Pusfinālā U10 komanda ar 2:1 apspēlēja "Alberta" pirmo komandu, toties lielajā finālā ar 2:0 uzvarēja Jelgavu! Šis panākums ļāva uzvarēt arī visā turnīrā! U11 grupas pusfinālā pēcspēles sitienu sērijā mūsu komanda atzina "Supernova" pārākumu, toties spēlē par bronzu ar 3:2 uzvarēja "Skonto".

Trīs dienas Lietuvā sacentās U8 un U9 vecuma komandas. Kā atzina treneri, bija jūtams, ka mūsu puiši pēdējā laikā ir trenējušās mazās zālēs un uz lielā laukuma nejutās tik labi. Tas īpaši izpaudās pirmajā dienā, bet pamazām izdevās pierast. U8 komanda turnīru noslēdza 10. vietā, pēcspēles sitienu sērijā par devīto vietu atzīstot Minskas pārākumu.

U9 komandai pēc vāji aizvadītā turnīra sākumā izdevās uzlabot sniegumu un turnīru noslēgt 18. vietā 32 komandu konkurencē.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ