Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-12-2016

Konkurss “Es un futbols”


BFC "Daugavpils" meklē 2016. gada vislielāko futbola patriotu! Uzvarētāja noteikšanai izsludinām foto konkursu "Es un futbols". Uzvarētājs tiks paziņots 19. decembra sezonas noslēguma vakarā!


Foto konkursā "Es un futbols" var piedalīties ikviens. Lai iesaistītos cīņā par uzvaru, ir jāievēro tikai daži pavisam vienkārši noteikumi. Pirmkārt, uz e-pasta adresi bfcdaugava@inbox.lv jānosūta fotogrāfija, kurā esat redzams Jūs, Jūsu ģimene, Jūsu draugi vai kāds cits ar futbola bumbu, futbola vārtiem, futbola cimdiem utml. Galvenais, lai šī bilde būtu saistīta ar futbolu. Nosūtot foto attēlu, jānorāda e-pasta tēmas nosaukums "Es un futbols", kā arī aprakstā būtu jābūt atzīmētiem attēlā redzamo cilvēku vārdiem un kontaktinformācijai.

Foto attēlus ir iespēja iesūtīt līdz 13. decembrim (ieskaitot). Visus iesūtītos foto attēlus izskatīs īpašā mūsu futbola akadēmijas žūrija, bet 10 labākie attēli tiks publicēti mūsu "Facebook" lapā, kur par labāko varēs nobalsot ikviens. Izvērtējot "Facebook" lietotāju balsojumu, kā arī žūrijas vērtējumu, 19. decembra futbola sezonas noslēguma vakarā tiks apbalvots uzvarētājs! Uzvarētājs saņems vērtīgas piemiņas balvas no mūsu kluba.

Atceries: spēlē futbolu, fotografē, sūti un uzvari!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ