Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-11-2016

Daugavpils futbolisti tika sveikti svinīgā ceremonijā Latvijas Futbola federācijā


16. novembrī Rīgā norisinājās Latvijas Futbola federācijas jaunatnes futbola sezonas noslēguma vakars. Daugavpils futbola centra audzēkņi saņēma dažādus apbalvojumus.

LFF jaunatnes futbola sezonas noslēguma vakars norisinājās jau ceturto gadu pēc kārtas. Uz šo pasākumu tiek aicināti aizvadītās sezonas izcilnieki – audzēkņi, treneri un skolu vadītāji. Daugavpils saņēma virkni apbalvojumu. Atgādināsim, ka šogad Daugavpils komandas (futbols 11x11) ieguva pirmo vietu U15 vecuma grupā (treneri Andrejs Sipailo un Aleksandrs Opekunovs), kā arī otrās vietas U13 (Jevgeņijs Maksimčuks) un U14 grupās (Ivans Maksimčuks).

Par labāko valsts aizsargu U13 vecuma grupā tika nosaukts Niklāvs Skrinda, bet U14 grupā par labāko uzbrucēju Latvijā tika atzīts Eduards Daškevičs. U15 grupā labākā vārtsarga tituls Ivanam Dubodelovam, bet Roberts Magrins tika nosaukts par labāko uzbrucēju.

LFF futbola akadēmijas izcilnieku vidū bija: Roberts Magrins, Leonīds Truskovskis, Emīls Spēks (visi U15), Dmitrijs Rakuls, Aleksejs Kudeļkins, Eduards Daškevičs (U14), Deniss Surmovičs, Mareks Mikšto (U13).

Pasākuma noslēgumā LFF bija sagatavojusi īpašu izklaides programmu gan jaunajiem talantiem, gan arī treneriem.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, „Futbola centra Daugavpils” direktors




Atpakaļ