Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-11-2016

Lieliskā nedēļas nogale: Uzvara Baltkrievijā un sudrabs Lietuvā


Lieliska nedēļas nogale mūsu jaunajiem BFC ”Daugavpils” futbolistiem. Starptautiskajā turnītā Baltkrievijā Dmitrija Bogdanova un Jāņa Bovina trenētie U10 vecuma grupas futbolisti kļuva par uzvarētājiem, bet U15 grupas komanda ieņēma otro vietu "Ateitis Cup".

Uzaicinājumu uz starptautisko turnīru Baltkrievijā mūsu komanda saņēma pirmo reizi. Pretiniekos bija spēcīgas Baltkrievijas komandas, no kurām protams galvenā konkurente bija Minska. Apakšgrupu turnīrā daugavpilieši tika pie divām uzvarām un kvalificējās pusfinālam. Pusfinālā lielas problēmas neradās, bet finālā izcīnīta uzvara pār Baltkrievijas galvaspilsētas komandu ar 4:0. Kā pastāstīja galvenais treneris Dmitrijs Bogdanovs, brauciens bija ļoti vērtīgs, jo divas no aizvadītajām spēlēm bija ļoti sīkstas un arī fināls bija smags, lai arī rezultāts par to varbūt neliecina. Mūsu bērni brauciena laikā bija arī "Torpedo Belaz" rūpnīcas ekskursijā, kas jaunajiem censoņiem bija jauns piedzīvojums.

Individuālos apbalvojumus saņēma Deniss Avdejevs un Genrihs Truskovskis. Apsveicam mūsu futbolistus ar skaisto triumfu.

Vienlaikus turnīrā Lietuvā piedalījās mūsu U15 grupas komanda. Starptautiskajā turnīrā "Ateitis Cup" piedalījās desmit komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Grupu turnīrā Andreja Sipailo un Aleksandra Opekunova trenētā komanda tika galā ar visiem pretiniekiem. Ar kopējo vārtu attiecību 17:2 tika uzvarētas Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas komandas.

Uzvara grupā deva iespēju piedalīties lielajā finālā. Šajā cīņā pret "Mettu", kas Latvijas čempionātā palika vietu zem Daugavpils, komandu vadīja A.Opekunovs. Saspringtā mačā pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1 (vārti Kirilam Iļjinam), bet garā pēcspēles sitienu sērijā tomēr pārāki bija rīdzinieki.

Individuāli izcelts tika mūsu komandas vārtsargs Ivans Dubodelovs.


Kā pēdējie no mūsu akadēmijas šajās brīvdienās turnīrā piedalījās U7 grupas komanda. Mūsu pirmā komanda ieņēma otro vietu, bet otrā komanda palika septītā 12 klubu konkurencē.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, „Futbola centra Daugavpils” direktors




Atpakaļ