Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-10-2016

6 medaļas no Krievijas


Latgales taekvondo centra “JITAE” sportisti piedalījās starptautiskā turnīrā "Novgoroda Kremļa kauss", kas notika Velikijā Novgorodā (Krievijā).

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 500 sportisti no Baltkrievijas, Latvijas, Maskavas un Maskavas reģiona, Sanktpēterburgas un Ļeņingradas apgabala, Tveras un Tveras reģiona, Voroņežas, Volgogrādas, Velikija Novgoroda un Novgorodas apgabala .

Taekvondo Krievijā, kā viens no daudzsološākajiem olimpisko sporta veidiem, ir spēcīgs valsts atbalsts. Pagājušajās sacensībās ,kopā  ar privātiem klubiem, to pārstāvēja daudzas izlases no pilsētu un reģionālo sporta skolām. Jo vairāk patīkami mūsu Daugavpils kluba LTC “JITAE” panākumi.

Sacensībās mūsu sportisti ir ieguvuši sekojošas vietas:

Trešo vietu un bronzas medaļu kadetu kategorijā - Antons Vavilovs (līdz 61 kg.) un Nadežda Jefimova (līdz 51 kg.).

Otro vietu un sudraba medaļu – Iļja Čemis junioru kategorijā (līdz 73 kg.), Gļebs Pozņaks kadetos (virs 65 kg.), Dzintars Bogdanovs bērnu kategorijā (līdz 34 kg.).

Dzintars, aizvedot 5 cīņas, papildu kārtā, zaudēja sportistam no Sanktpēterburgas, tika apbalvots ar speciālo kausu "Par gribas spēku  uzvarai” no turnīra organizatoriem.

Pirmo vietu, zelta medaļu un kausu starp junioriem (līdz 63 kg.) ieguva Kirills Ivanovs. Kirills pārliecinoši uzvarēja pirmajā un otrajā cīņā, un finālā sagaidīja sportistu no Velikajā Novgoroda. Viņa pretinieks, arī Kirills Ivanovs, melnās jostas īpašnieks, tika uzskatīts par turnīra favorītu, bet nespēja pretoties viņa latviešu vārda brālim.

Tāpat turnīra "Novgoroda Kremļa kauss" organizatori atzīmēja Latvijas komandas pārstāvjus, piešķirot tiem atzinības rakstu, un pauda cerību, ka mūsu sportistu vizīte šajā turnīrā kļūs par tradīciju.

Vairāk informācijas kluba mājas lapā www.jitae.lv.




Atpakaļ