Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2016

BFC „Daugavpils” pārsteidzoši pieveic čempionāta līderi


SynotTip futbola Virslīgā pie otrās uzvaras šajā sezonā tikusi BFC „Daugavpils”, kas savā laukumā ar 2:1 pieveica pārliecinošo čempionāta līderi Jūrmalas „Spartaks”.

Pirms spēles Daugavpilī „Spartakam” bija lieliska iespēja palielināt savu pārsvaru pār tuvākajām sekotājām līdz pat astoņiem punktiem. Ņemot vērā, ka līdz čempionāta beigām būtu atlikušas vairs tikai piecas kārtas, tas ļautu komandai droši tuvoties zelta medaļām. Šādu scenāriju īstenot neļāva mūsu futbolisti.

Lai arī 11. minūtē Dmitrijs Platonovs vadībā izvirzīja Jūrmalu, jau nākamajā minūtē pēc lieliskas Dmitrija Klimaševiča piespēles savus ceturtos vārtus sezonā guva Pāvels Riževskis. Vēl vairāk, viņš pārspēja Daugavpils futbola skolas audzēkni Vladislavu Kurakinu, kurš šogad ir stabils „Spartaka” pamatvārtsargs.

33. spēles minūtē Daugavpils vēlreiz šokēja līderus – Pēc Sergeja Aleksejeva sitiena bumba trāpīja pa vārtu pārliktni un atlēca pie Alekseja Šebanova, kurš skaisti ieraidīja to vārtos! Otrajā puslaikā abas komandas turpināja uzbrukt un ļoti labi darbojās komandu vārtsargi.

BFC „Daugavpils” nervozā galotnē uzvaru noturēja un šis panākums var ietekmēt Latvijas čempionāta zelta medaļu sadali. Kopvērtējumā mūsu komanda joprojām atrodas astotajā vietā.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ