Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-09-2016

Skrējienā „Daugavpils – Mežciems” jau pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieki


Jau svētdien tiks dots starts 51. skrējienam „Daugavpils – Mežciems”, kurā, visticamāk, tiks labots dalībnieku rekords. Jau šobrīd skrējienam ir pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieki.

Šodien noslēgusies elektroniskā dalībnieku reģistrācija skrējienam. Tas gan nenozīmē, ka skrējienam nevarēs pieteikties arī sacensību dienā, pie tam organizatori dod iespēju savus pēdējos pieteikumus elektroniskā veidā sūtīt arī līdz šīs dienas beigām. Šobrīd skrējienam jau pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieki, no kuriem lielākā daļa skries 1 kilometra (pieteikušies vairāk nekā 130 skrējēji) un piecu kilometru distanci (vairāk nekā 110 skrējēji). Pagaidām mazāka bijusi atsaucība 10,2 un 18,5 kilometru skrējienos, kur kopumā pieteikušies nedaudz mazāk par 100 dalībniekiem.

Tiek plānots, ka sacensību dienā dalībnieku skaits palielināsies vismaz līdz 400 un varbūt pat 500 skrējējiem, kas būs jauns šī skrējiena rekords. Kopumā sacensībās paredzēti trīs starti – 1 km, 5 km, kā arī pieaugušo un elites grupu starts (10,2 un 18,5 kilometru distances).

Visi sacensību dalībnieki tiks pie patīkamām piemiņas balvām, saņems apbalvojumus no skrējiena atbalstītājiem, kā arī varēs uzkost un padzerties tēju pēc finiša. Labākie kopumā 18 dažādās vecuma grupās cīnīsies arī par īpašajām skrējiena godalgām. Ar intrigu tiek gaidīts komandu skrējiens, kurā šogad pieteikušās jau vairāk nekā 10 komandas.

Sacensību organizētāji izsaka milzīgu pateicību par sniegto atbalstu tādiem uzņēmumiem kā „Sportland”, „Statoil”, Marka Rotko mākslas centrs, Daugavpils Teātrim, „Maxima”, „Vēsma” un citiem.

Nepalaid garām iespēju piedalīties skrējienā! Pirmais starts plkst. 12:30!




Atpakaļ