Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-09-2016

„Artišokā” notika Domes kausa izcīņa boksā


3. septembrī Dubrovina parkā tika uzstādīts boksa rings, kurā notika cīņas par Daugavpils pilsētas domes kausu. Neskatoties uz laikapstākļiem, par uzvaru cīnījās 80 bokseri no Latvijas un Lietuvas.

Spītējot lietum, bokseri no abām valstīm cīnījās par domes kausiem, kā arī gatavojās nākamajiem startiem, piemēram, Latvijas čempionātam, kas notiks šīs nedēļas beigās Rīgā. Vienlaikus skatītāji tika izklaidēti ar spēli „Kaķis un pele”, kurā jebkurš gribētājs divu minūšu laikā varēja mēģināt izdarīt desmit sitienus par profesionālu bokseri (Edgaru Koržeņevski). Tas nebija viegls uzdevums, bet gribētāju netrūka un katrs no tiem tika pie piemiņas balvas.

Runājot par sportiskajiem rezultātiem, par sacensību uzvarētājiem kļuva: Rauls Konstantinovs, Nikita Elksniņš, Marks Aširovs, Iļja Šmakovs, Edgars Koržeņevskis, Ritvars Šuļga, Kirils Vasiļjevs, Valentīns Tihomirovs, Ņikita Ivanovs, Aleksejs Ribakovs, Maksims Ribakovs un Valērijs Tušinovs.

Komandas galvenais treneris Vladislavs Sokolovs atzina, ka pārdzīvojis par bokseriem, jo tās bija pirmās sacensības pēc vasaras atpūtas. Puišiem esot paticis tas, ka viņus klātienē vēroja liels skaits skatītāju. „Kaķis un pele” ļoti patika gan bērniem, gan pieaugušajiem.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ