Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-09-2016

„Lokomotīves” spīdvejisti uzvar un garantē vietu finālā


Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti svētdien savā trekā ar 59:31 sagrāva Krosno KSM, tādā veidā garantējot sev vietu Polijas Nice spīdveja līgas finālā.

„Lokomotīvei” svētdien savā trekā bija nepieciešams izcīnīt uzvaru, kas garantētu vietu labāko divu komandu pulkā. Lai arī vienība sacensības aizvadīja ne spēcīgākajā sastāvā, šaubu par uzvaru nebija jau no pirmajām minūtēm. Droši pamati uzvarai tikai ielikti jau pirmajos četros braucienos, bet turpinājumā pārsvars turpināja augt.

Ļoti labi brauca Maksims Bogdanovs ar Andžeju Ļebedevu, kuri divatā guva gandrīz tikpat punktu, cik visa pretinieku komanda – 27 pret 31. Vairākus ļoti labus braucienus veica Jevgeņijs Kostigovs, kura deviņi punkti ir viens no labākajiem rādītājiem viņa karjerā. 11 punkti Ķastam Puodžukam, bet septiņi Jonasam Kilmakorpi. Juniori Oļegs Mihailovs un Dāvis Kurmis atveda attiecīgi divus un trīs punktus.

„Lokomotīve” turnīra tabulā iekārtojusies drošā otrajā vietā un finālā tiksies ar Lodzas „Orzel”. Pirmā komandu spēkošanās paredzēta 18. septembrī Daugavpils trekā plkst. 18:00.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ