Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-09-2016

13 individuālās godalgas un 3. vieta kopvērtējumā


3, septembrī Aizkrauklē norisinājās taekvondo sacensības, kurās piedalījās piecu pilsētu pārstāvji. Daugavpils klubs „Jitae” komandu vērtējumā ieguva 3. vietu, bet individuāli sakrāja 13 godalgas.

Aizkrauklē par uzvarām sacentās sportisti no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Aizkraukles un Rēzeknes. Neskatoties uz to, ka „Jitae” komanda nebrauca uz sacensībām vislabākajā sastāvā, mūsējie nostartēja cienījami.

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Jūlija Pavļukova (sparingos un tehniskajos vingrinājumos) un Vladislavs Kovaļčuks. Sudraba godalgas izcīnīja Emiljēns Ročko (sparingos), Dzintars Bogdanovs (sparingos), Vladislavs Kovaļčuks (sitieni uz spēku, sitieni uz ātrumu), Jūlija Pavļukova (sitieni uz spēku).

Trešās vietas savās svara kategorijās ieguva Emiljēns Ročko (sitieni uz spēku), Juris Bogdanovs (sitieni uz ātrumu), Dzintars Bogdanovs (sitieni uz spēku), Juris Bogdanovs (sparingi), Viktors Bogdanovičs (sparingi).

Mūsu sportistiem nākamie starti paredzēti Daugavpilī un Krievijā, bet viena no skolas audzēknēm Nadežda Jefimova šajā nedēļā startēs Eiropas kadetu čempionātā, kas norisināsies Bukarestē.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ