Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-08-2016

Noskaidroti labākie pilsētas pludmales volejbolisti


Svelmainajā svētdienā noskaidroti Daugavpils labākie pludmales volejbolisti. Noslēdzošajā pilsētas čempionāta etapā par uzvarētājiem kļuva Dmitrijs Lavrenovs/Maksims Sergejevs, bet dāmām Inga Macenko/Kristīne Žuka.

Stropu pludmalē svētdien noslēdzās pilsētas labāko spēlētāju noskaidrošana. Vīriešiem un sievietēm noslēdzošajā etapā bija pa astoņām komandām. Pēc grupu turnīra spēlēm tika noskaidroti pusfinālisti un finālisti.

Vīriešiem lielajā finālā Lavrenovs/Sergejevs ar 15:13, 15:12 uzvarēja Viktoru Tarakanovu un Sergeju Nikolajevu. Bronzas mačā Žans Mackevičs un Mareks Lazuko trīs setu cīņā pieveica Andreju Rumjancevu un Dmitriju Sekijevski.

Sievietēm par pilsētas čempionēm kļuva Kristīne Žuka un Inga Macenko. Finālā viņām ar 15:13, 15:11 izdevās pieveikt Mariju Čerņavsku un Milanu Kovaļevsku. Bronzu ieguva Inese Raciņa ar Diānu Černišovu.

Visas sezonas garumā katrs no spēlētājiem un spēlētājām krāja arī individuālos punktus. Vīriešiem par absolūto čempionu kļuva Sergejevs (114 punkti), apsteidzot Nikolajevu (102) un Lavrenovu (84).

Meitenēm vislabākais rezultāts Marijai Čerņavskai (78), bet dalīta otrā vieta Žukai un Macenko (72).

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ