Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-08-2016

Pilsētas futbola čempionātā turpina uzvarēt „Apsardze”


Daugavpils atklātajā pilsētas futbola čempionātā turpina dominēt „Apsardze”, kas pēdējās spēlēs pārliecinoši sagrāvusi savas konkurentes. Nākamajā kārtā turnīra līdere tiksies ar tuvāko sekotāju.

„Apsardzes” futbolisti tikuši jau pie sešām uzvarām tikpat spēlēs. Piektajā kārtā ar 4:1 tika apspēlēta Pašvaldības policija, savukārt sestajā kārtā ar 12:1 sagrauti Demenes spēlētāji. Tas gan nav rekords, jo 5. kārtā RSS-LRC ar 16:2 apspēlēja PŠFK „Hektors”. Šī ir turnīra lielākā uzvara, pie tam septiņus vārtus spēlē guva Aleksandrs Aleksejevs. Ar 18 vārtu guvumiem viņš ir čempionāta labākais snaiperis.

Tieši RSS-LRC 7. kārtā tiksies ar „Apsardzi” un tā ir lielā iespēja viņiem samazināt atstatumu turnīra tabulā. Šobrīd komandas šķir pieci punkti. 13 punkti ir arī Kalkūniem, kas 7. kārtā tiksies ar „Hektoru”. Kalkūni savā pēdējā mačā ar 8:1 apspēlēja policistus. Drošā ceturtajā vietā ar 10 punktiem iekārtojies „Norteks”, kas 6. kārtā ar 6:1 uzvarēja „Hektoru”.

Labu sniegumu pret RSS-LRC nodemonstrēja „Lokomotīve”, kas piekāpās pretiniekam ar 1:2. Turnīra tabulā „Lokomotīve” dala piekto vietu ar „Hektoru” (abām pa 5 punktiem), bet Demene (2 punkti) un Policija (1 punkts) nedaudz atpaliek.

Nākamās spēles ieplānotas pirmdien „Esplanādes” stadionā.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ