Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-08-2016

Pludmales volejbola čempionātā atlicis aizvadīt finālposmu


Spītējot nelabvēlīgajiem laikapstākļiem, svētdien Stropu pludmalē tika aizvadīts trešais pilsētas čempionāta posms. Sieviešu un vīriešu grupās kopumā spēlēja 15 pāri.

Vīriešiem astoņi pāri tika sadalīti divās apakšgrupās. Pēc grupu turnīra spēlēm pusfināliem automātiski kvalificējās abu grupu uzvarētājas, bet otro un trešo vietu ieguvējas sadalīja atlikušās divas ceļazīmes uz pusfinālu. Līdz pusfinālam negaidīti tika Vācijas pāris Maks Bajerdorfers un Nikolajs Hirts. Pusfinālā vācieši divos setos piekāpās Viktoram Tarakanovam un Sergejam Nikolajevam, bet Dmitrijs Lavrenovs/Maksims Sergejevs trīs setos pieveica Eduardu Timofejevu/Aleksandru Ankudoviču.

Bronzas spēlei Timofejevam un Ankudovičam spēka vairs nepietika un tika zaudēts Vācijas pārim ar 1:2. Zelta spēlē Lavrenovs kopā ar Sergejevu uzvarēja Tarakanovu/Nikolajevu – 18:16, 15:13.

Meitenēm visās sešās spēlēs uzvarēja Nadežda Saveļjeva un Diāna Černišova. Otro vietu ieguva Marija Čerņavska/Elza Smilškalne. Bronzas medaļa Inesei Raciņai ar Terēzu Hrapāni.

Finālposms norisināsies 21. augustā Stropos. Reģistrācija sacensībām no plkst. 10:15. Pēc finālposma tiks noskaidroti pilsētas labākie pludmales volejbolisti.  

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ