Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-08-2016

BFC “Daugavpils” zaudē Ventspilī un attālinās no Virslīgas


SynotTip futbola Virslīgas kārtējā spēlē BFC “Daugavpils” viesos ar 0:2 piekāpās FK “Ventspilij”. Šis zaudējums vēl vairāk attālinājis Daugavpils klubu no vietas nākamās sezonas Virslīgā.

Spēli Ventspilī Daugavpils komanda iesāka aktīvi un tieši Vladislavam Fjodorovam bija pirmā labā iespēja izcelties, diemžēl mājinieku vārtsargs Maksims Uvarenko nospēlēja droši. Puslaika vidū savu pirmo momentu izveidoja arī Ventspils, pie tam paveica to ļoti meistarīgi, kad Ģirts Karlsons no neliela attāluma trieca bumbu vārtos.

Pirmā puslaika izskaņā laba iespēja panākt izlīdzinājumu bija Papam Falī, taču arī viņa sitienu mājinieku vārtsargs atvairīja. Diemžēl otrā puslaika sākumā ļoti rupji kļūdījās vārtsargs Jevgeņijs Nerugals, ko Ventspils izmantoja, ieraidot bumbu tukšos vārtos.

Atspēlēt divu vārtu deficītu turpinājumā vairs neizdevās, un tika piedzīvots zaudējums ar 0:2. BFC tuvākās konkurentes “Metta/LU” un “Riga” šajā kārtā izcīnīja uzvaras, tādējādi mūsu komandas izredzes saglabāt vietu Virslīgā ir ievērojami sarukušas. 




Atpakaļ