Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-08-2016

Pilsētas futbola čempionātā drošā vadībā “Apsardze”


Daugavpils pilsētas futbola čempionātā 7x7 aizvadītas jau četras spēļu kārtas. Par pārliecinošu līderi kļuvusi komanda “Apsardze”, kas izcīnījusi uzvaras visās spēlēs.

Pēc četrām spēļu kārtām “Apsardze” uzņēmusi drošu kursu pretī pirmajai vietai. Četrās spēlēs izcīnītas četras uzvaras, no kurām pārliecinošākā bijusi pret PŠFK “Hektors” (5:0). “Apsardzes” pirmā vieta nav nekāds pārsteigums, jo komandas sastāvā spēlē labi pazīstami futbolisti kā Aleksejs Kuplovs-Oginskis, Jevgeņijs Simonovs, Dmitrijs Kozlovs, Aleksandrs Ivanovs un citi.

Ļoti sīva solās būt cīņa par otro pozīciju, jo šobrīd to dala uzreiz trīs komandas ar septiņiem punktiem. Labākā vārtu attiecība no tām ir RSS-LRC, kam seko Kalkūni un “Norteks”. Ļoti tuvu šim trijniekam bija arī “Hektors”, kas pēdējā kārtā pēdējās minūtēs izlaida divu vārtu pārsvaru pār “Sparta Demene”, tādēļ jāsamierinās ar pieciem punktiem.

Interesanti, ka punktus šajā turnīrā guvušas visas astoņas komandas. Šobrīd vismazāk ir Pašvaldības policijai, kam ir viens punkts, un jau pieminētajai Demenei, kā arī DSK “Lokomotīvei”. Abām pēdējām vienībām ir pa diviem punktiem.  

 

Nākamās turnīra spēles ieplānotas pirmdien. Kā ierasti, spēles notiks stadionā “Esplanāde” plkst. 19:00 un 20:00. 




Atpakaļ