Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-08-2016

Jānis Lāčplēsis: „Anastasijai Grigorjevai jūt līdzi ikviens pilsētas iedzīvotājs” (VIDEO)


Aizvadītā ceturtdienā mūsu cīkstoņiem Daugavpils Olimpiskajā centrā bija sporta spēļu diena. Kā ierasts, šādās dienās pirms treniņu cīņām viņi iesildās, spēlējot futbolu. Spēle ilga divus 15 minūšu periodus. Jau pirmajās spēles sekundēs komanda, kuras sastāvā bija Anastasija Grigorjeva, pārņēma iniciatīvu un uzvarēja ar rezultātu 16:9. Mūsu sportistei piemīt pārsteidzoša neatlaidība, turklāt tā izpaužas pat tad, kad nav nepieciešama liela piepūle. Piemēram, iesildīšanās laikā ierastajā treniņu norises vietā.

Anastasija apgalvo, ka mājās viņa uzņem spēkus un noskaņojas darbam. Pavisam drīz viņai būs jāiziet uz Riodežaneiro vasaras olimpisko spēļu cīņas paklāja.

Daugavpiliete Anastasija Grigorjeva ir viena no tituliem bagātākajām valsts sportistēm. Četrkārtējā Eiropas čempione brīvajā cīņā sievietēm, pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvēja, vairākkārtēja titulu „Sporta laureāts” un „Latvijas labākā sportiste” ieguvēja.

Rio olimpiāde ir sportistes karjerā pēc Londonas olimpiskajām spēlēm būs otrā. Valsts izlasē viņa ir vienīgā Daugavpils pārstāve.

Pēdējo Anastasijas treniņu Daugavpilī pirms došanās uz Olimpiskajām spēlēm apmeklēja Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, lai personīgi novēlētu sportistei veiksmi pārstāvot mūsu valsi lielākajā pasaules sporta pasākumā. Anastasijai viņš pasniedza Daugavpils karogu, lai dzimtās pilsētas simbols dod pārliecību par saviem spēkiem sacensību laikā.

15. augustā Anastasija izlido uz Brazīliju, un jau 18. augustā uzsāks cīņu ar savām sāncensēm. Kā norāda pati sportiste, olimpiskajās spēlēs nav vāju sportistu.

Vēlēsim veiksmi un jutīsim līdzi mūsu Anastasijai.




Atpakaļ