Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-08-2016

Daugavpilieši var pieteikties dalībai Eiropas Sporta nedēļas aktivitātē


Jau otro gadu no 17.09.2016.-23.09.2016. Latvija norisināsies Eiropas Komisijas ierosināta iniciatīva “Eiropas Sporta nedēļa” ar moto “Esi kustīgs. Esi vesels”.

Sporta nedēļas ietvaros notiks sporta pasākumi septembrī, sociālo mediju kampaņa “Izaicini sevi!”, kas noslēgsies augustā, kā arī izvirzīti Latvijas pretendenti izvirzīšana Eiropas balvai uzņēmumiem, mācību iestādēm un personībai #BeActive Award 2016.

Pēdējo gadu laikā Daugavpils ir parādījusi sevi kā  sportojošu pilsētu, kurā dzīvo daudz aktīvu un atsaucīgu cilvēku. Tikai kopā esot, mēs esam iekustinājuši viens otru un pilsētu, kas ir liela uzvara mums katram.

Eiropas Sporta nedēļas pasākumi domāti ikvienam — neatkarīgi no vecuma vai fiziskās sagatavotības. Tāpēc vienlaikus ikvienai organizācijai, tajā skaitā - sporta federācijai, pašvaldības iestādei, skolai, sporta centram, klubam būs iespēja iekļauties Eiropas Sporta nedēļas norisē, pievienojot savu publisko pasākumu līdz 11.09.2016. vietnē: www.beactivelatvia.lv un aicinot tam pievienoties citus.

Jautājumu gadījumā rakstiet Eiropas Sporta nedēļas Daugavpils pilsētas koordinatorei Santai Upītei santaupite4@inbox.lv .

 

Informāciju sagatavoja

Projektu asistente S.Upīte




Atpakaļ