Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-08-2016

Nedēļas nogalē atkal volejbols un cīņa par spēcīgākās pilsētas godu


Šajā nedēļas nogalē Stropu pludmalē tiks aizvadīts pilsētas pludmales volejbola čempionāta 3. posms. Savukārt Vienības laukumā visiem pilsētniekiem būs iespēja pierādīt, ka Daugavpils ir spēcīgākā pilsēta.

Sestdien Vienības laukumā no plkst. 11 norisināsies vislatvijas sacensības ”Latvijas Spēcīgākā pilsēta”. Jebkuram pilsētas iedzīvotājam būs iespēja pacelt 50 vai 20 kg smagu svara stieni, lai uzlabotu kopējo pilsētas rezultātu cīņā par valsts spēcīgākās pilsētas godu. Iespēja uzgrūzt svara stieni būs līdz plkst. 14.

Svētdien Stropu pludmalē tiks aizvadīts pilsētas volejbola čempionāta 3. posms. Līdzšinējos posmos allaž bijis cits uzvarētājs kā meitenēm, tā arī puišiem. Kā ierasti, reģistrēties sacensībām varēs sacensību dienā no plkst. 10. Spēļu sākums ieplānots plkst. 11.

Plkst. 17:00 stadionos ”Celtnieks” un ”Esplanāde” tiks aizvadītas Latvijas jaunatnes čempionāta spēles. U16 čempionātā BFC ”Daugavpils” uzņems Ventspils Olimpisko cerību, bet stadionā ”Celtnieks” BFC ”Daugavpils” dublieri tiksies ar FK ”Ventspils” dublieriem.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ