Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-01-2011

Aizsaulē aizgājis treneris Pāvels Krupeņins


Naktī no 1. uz 2. janvāri 56 gadu vecumā bojā gājis grieķu-romiešu cīņas treneris Pāvels Krupeņins. Viņa izvadīšana notiks ceturtdien plkst. 12:00.

Pāvels Krupeņins (1954 - 2010) bija viens no pieredzes bagātākajiem Daugavpils grieķu-romiešu treneriem. Vēl padsmitnieka gados viņš pirmo reizi kļuva par Latvijas junioru čempionu, šo panākumu turpinājumā atkārtojot vēl vairākas reizes.

 

Dienējot armijā Kaļiņingradā, viņš turpināja aktīvi sportot, kā arī palīdzēja citiem armijas biedriem. Tieši pēc armijas dienesta beigām viņš nolēma aktīvi pievērsties trenera arodam. 1984. gadā viņš absolvēja Ļeņingradas fiziskās kultūras un sporta tehnikumu, kā arī mācījās fiziskās kultūras un sporta universitātē.

 

Daudzi viņa audzēkņi kļuvuši par neskaitāmu Latvijas un PSRS mēroga sacensību laureātiem. Pats Krupeņins piedalījās Tautu Spartakiādē, kā arī ticis pie sporta meistara goda.

 

Trenera izvadīšana notiks 6. janvārī plkst. 12:00. Pāvels Krupeņins tiks apglabāts Grīvas vecticībnieku kapos. Izsakām visdziļāko līdzjūtību visiem Krupeņina kunga radiniekiem.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ