Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-08-2016

BFC pēc neveiksmīga rikošeta zaudē RFS


SynotTip futbola Virslīgas kārtējā spēlē BFC “Daugavpils” pēc ļoti neveiksmīga rikošeta pašās spēles beigās ielaidusi vārtus un zaudējusi RFS.

Pēc vairāk nekā divu mēnešu pārtraukuma BFC “Daugavpils” spēlētāji uzņēma pretiniekus savā laukumā. Mačs pret RFS bija ļoti svarīgs, jo Daugavpilij vitāli nepieciešami punkti cīņā par vietas saglabāšanu Virslīgā.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, kur katrai no komandām bija pa divām labām iespējām izcelties. Abās situācijās labi nospēlēja abu vienību vārtsargi. Pēc pārtraukuma spēles ritējums īpaši nemainījās. RFS vairāk spēlēja ar bumbu, bet bīstamākus uzbrukumus veidoja tieši Daugavpils. Vislabākie vārtu gūšanas momenti bija Sergejam Aleksejevam un Vitālijam Ziļam, kurš neizmantoja izgājienu viens pret vienu.

Diemžēl spēles 86. minūtē RFS guva kuriozus vārtus un tie izšķīra spēles iznākumu. Vladislavs Sorokins sita no distances, bumba trāpīja pa Daugavpils aizsargu un mainīja lidojuma virzienu. Laika atspēlēties mūsu komandai bija par maz.

Nākamā spēle mājās tiks aizvadīta 20. augustā, kad Daugavpilī viesosies “Riga” FC.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ