Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-04-2011

Sestdien norisināsies ģimeņu sporta svētki


Sestdien 9. aprīlī Daugavpils BJSS lielajā zālē norisināsies ģimeņu sporta svētki „Mēs par veselīgu dzīvesveidu". Aicinām visus interesentus pieteikties jautrajiem sporta svētkiem.

 

Aicinām visus vecākus kopā ar savām atvasēm 9. aprīlī piedalīties Ģimenes sporta svētkos. Māte, tēvs un bērns varēs kopējiem spēkiem piedalīties dažādās stafetēs, lai ne tikai cīnītos par balvām, bet arī lieliski pavadīt brīvo laiku ģimenes lokā. Neviens no atnākušajiem bez balvas nepaliks.

Vecāku vecums nav ierobežots, bet bērnam jābūt vecumā no pieciem līdz deviņiem gadiem. Dalībniekiem būs jāsacenšas dažāda tipa stafetēs, bet nekā neizpildāma starp tām nebūs. Sacensību laikā dalībniekiem būs iespējas apskatīt Latvijas Sarkanā krusta stendus, kā arī noteikt ķermeņa masas indeksu, noteikt vidukļa apkārtmēru, kā arī iegūt informatīvus materiālus par veselīgu dzīvesveidu.

Sacensības organizē Daugavpils Sporta pārvalde un Daugavpils BJSS sadarbībā ar Latvijas Sarkanā krusta Daugavpils Jauniešu nodaļu.

Pieteikties startam jautrajās stafetēs varat līdz pat 8. aprīlim. To var paveikt, rakstot uz e-pastu: sport@daugavpils.lv vai arī pa tālr. 65421807.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ