Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-08-2016

Pilsētas futbola čempionātā aizvadītas jau 2 kārtas


Jau kopš pirmdienas divas reizes nedēļā “Esplanādes” laukums ir pārpildīts ar dažāda vecuma futbola cienītājiem. Pilsētas futbola čempionātā jau aizvadītas divas spēļu kārtas.

Šogad turnīrā (laukumā spēlē pa septiņiem spēlētājiem) piedalās astoņas komandas, kas savā starpā izspēlēs divu apļu turnīru. Pēc pamatturnīra noslēguma tiks izspēlēts arī Daugavpils kauss. 1. augustā tika aizvadītas pirmās čempionāta spēles, pēc kurām izkristalizējās turnīra favorītes.

Vispārliecinošāko uzvaru izcīnīja Kakūni, kas ar 11:1 sagrāva „Lokomotīvi”. Pārliecinošs panākums arī RSS/LRC, kas ar 6:1 pieveica Demeni. Droši čempionātu uzsāka PŠFK „Hektors”, ar 7:3 pārspējot Pašvaldības policiju. Saistošākajā spēlē „Apsardze” ar 4:1 uzvarēja „Norteks”.

Otrajā kārtā pie otrajām uzvarām izdevās tikt tikai divām komandām. RSS-LRC ar 11:1 sagrāva policijas komandu, savukārt „Apsardze” spraigā duelī ar 3:2 uzvarēja Kalkūnus. Pie pirmās uzvaras tika „Norteks”, kas ar 4:2 uzvarēja Demeni, bet pie pirmā punkta tika „Lokomotīve”, kas nenoturēja uzvaru pret PŠFK „Hektors” – 2:2.

Par turnīra labāko bombardieri kļuvis Aleksandrs Aleksejevs (RSS-LRC), kura rēķinā astoņi vārti. Vēl trīs futbolisti pretinieku vārtsargus pārspējuši pa piecām reizēm.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 9. augustā plkst. 19:00 un 20:00.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ