Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-08-2016

“Sochin” karatistu treniņnometne


Jūlija izskaņā RTU sporta bāzē “Ronīši” tika aizvadīta karatē kluba “Sochin” vasaras treniņnometne (kluba prezidents Sergejs Ivaņko).

Treniņnometne tika noorganizēta sadarbībā ar JKA Latvia karatē federāciju un tās galvenais mērķis bija sagatavot sportistus pasaules čempionātam, kas oktobra sākumā notiks Bulgārijā.

10 dienu garumā 20 “Sochin” sportisti dzīvoja ērtās mājiņās, aktīvi trenējās un atpūtās treneru vadībā. Diena iesākās ar treniņu un rīta peldi jūrā, pēc kā sekoja brokastis. Otrais treniņš tika aizvadīts jūras krastā, bet vakarā nodarbības notika labi ierīkotā sporta laukumā. Treniņi tika aizvadīti gan karatē, gan hapkido. Vienlaikus bērniem tika nodrošinātas ekskursijas, dažādas rotaļas un konkursi.

Treneri Tatjana un Sergejs izdomāja dažāda veida pārbaudījumus, tajā skaitā arī komandu uzdevumus. Jaunie censoņi spēlēja florbolu, peldējās, devās apskatīt Ronīšu nacionālo parku. Nometnes laikā karatisti sadraudzējās arī ar basketbolistiem, džudistiem, vingrotājiem, kuriem arī šeit tika organizēta treniņnometne. Atskaitot sportiskās izklaides, bērni sacentās smilšu pils celšanā, kā arī pasaku stāstīšanā.

Jūras krastā norisinājās veiklības pārbaudījumi, sportistiem katru dienu bija jācenšas uzlabot savi personiskie rekordi pievilkšanās un presītes taisīšanā. Treniņnometnes noslēgumā audzēkņiem bija jānokārto kontrolnormatīvi, viņi skrēja krosu un vilka virvi.

Kā ierasti, pēdējā nakts tika pavadīta ar smiekliem un jautrību. Audzēkņi pēc šīs nometnes turpinās darbu pie sevis pilnveidošanas un jau drīzumā piedalīsies arī sacensībās.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments




Atpakaļ