Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-07-2016

BFC “Daugavpils” atspēlējas un izrauj neizšķirtu


SynotTip Latvijas futbola Virslīgā BFC “Daugavpils” futbolistiem pēc vairāku mēnešu pārtraukuma izdevies gūt vārtus un arī tikt pie punkta – 2:2 pret “Metta/LU”.

Sestdien mūsu futbolisti izbraukumā tikās ar tiešo konkurenti FS “Metta/LU”. Komandas sastāvu uz šo spēli pastiprināja vairāki jauni futbolisti, kas par spēles favorīti padarīja Daugavpili.

Spēles pirmajās minūtēs Daugavpils patiešām uzbruka vairāk, tomēr trīs labas vārtu gūšanas iespējas palika neizmantotas. “Metta” par šādu izšķērdību sodīja un līdz puslaika beigām panāca jau 2:0 savā labā.

Pēc pārtraukuma Daugavpils lieliem spēkiem devās uz priekšu un ātri vien nopelnīja 11 metru soda sitienu, kuru gan neizdevās realizēt. Ieguvums bija tāds, ka šajā situācijā otru dzelteno kartīti saņēma pretinieku futbolists un mūsu komanda vairāk nekā pusstundu spēlēja vairākumā.

Šo pārsvaru izdevās izmantot. Pēc Jurija Sokolova centrējuma vārtus ar galvu guva Sergejs Krots, bet 82. minūtē jau pēc Vitālija Ziļa piespēles Krots vēlreiz sita neatkārtojami. Atlikušajā laikā iespējas iesist bija abām komandām, bet rezultāts vairs nemainījās.

Nākamo spēli BFC “Daugavpils” aizvadīs viesos pret čempionāta līderi “Spartaku”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ