Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-07-2016

Ložu šāvēji ar godalgām Latvijas kausa etapā


No 22. līdz 23. jūlijam Ādažos norisinājās Latvijas kausa izcīņas etaps ložu šaušanā. Daugavpils izcīnīja pilnu medaļu komplektu komandu ieskaitē.

DP-3 vingrinājumā (šaušana ar dienesta pistoli no 25 metru attāluma) 127 dalībnieku konkurencē Rihards Ģerts ieguva trešo vietu. Juris Ancāns šajā vingrinājumā bija sestais. Komandu ieskaitē Daugavpilij otrā vieta starp 16 komandām. Atskaitot Ancānu un Ģertu, komandā šāva arī Andris Vagalis un Arta Vagale.

DP-4 vingrinājumā (ātršaušana ar dienesta pistoli, 109 dalībnieki) lielisks sniegums Jurim Ancānam, kurš izcīnīja pirmo vietu. Andris Vagalis šajā vingrinājumā uzrādīja piekto rezultātu. Komandu ieskaitē vēl viena otrā vieta (vēl komandā startēja Arta Vagale un Mantas Meiļiunas). Sievietēm šajā grupā Arta Vagale bija ceturtā, Vija Vagale sestā, bet Anete Vagale – septītā.

Šaušanā ar bisi no 50 metru attāluma Daugavpils komanda izcīnīja pirmo vietu! Komandā startēja Andris Vagalis, Arta Vagale, Vija Vagale un Mantas Meiļiunas. Individuāli labāk nostartēja dāmas – Arta Vagale bija otrā, bet Vija Vagale trešā. Vīriešiem trešā vieta Andrim Vagalim, bet Meiļiunam ceturtā vieta, pie tam izpildīts sporta meistara kandidāta normatīvs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ