Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-07-2016

Aizvadīts pludmales volejbola čempionāta 1. posms


Stropu pludmalē sestdien aizvadīts pirmais Daugavpils pludmales volejbola čempionāta posms. Vīriešiem par uzvarētājiem kļuva Aleksandrs Nasonovs un Viktors Nikolajevs, bet dāmām triumfēja Kristīne Žuka un Inga Macenko.

Stropu pludmalē sestdien tika dots starts vasaras pludmales volejbola sezonai. Dāmām pēc grupu turnīra spēlēm noskaidrojās abu finālu dalībnieces. Bronzas mačā Evelīna Rutkovska un Diāna Filipova divos setos apspēlēja (21:15, 23:21) Initu Svilāni un Līgu Tiļčiku, bet zelta spēlē Žuka/Macenko ar 21:16 un 21:8 pieveica Sofiju Vasiļjevu ar Kristīni Teivāni.

Vīriešiem pēc apakšgrupu spēlēm notika pārspēles par tikšanu ceturtdaļfinālos. Ceturtdaļfinālos gan pārsteigumi netika fiksēti un uzvaras izcīnīja abu apakšgrupu divas labākās komandas. Pusfinālos Dmitrijs Lavrenovs/Maksims Sergejevs trīs setu cīņā pieveica Arvīdu Ribicki pārī ar Oļegu Seļskovu, bet Nasonovs/Nikolajevs divos setos uzvarēja Aināru Žilinski/Viktoru Tarakanovu.

Bronzas finālā Ribickis/Seļskovs ar 15:10, 15:13 uzvarēja Žilinski/Tarakanovu, savukārt lielajā finālā Nasonovs/Nikolajevs ar 15:12 un 15:13 izrādījās pārāki pār Lavrenovu/Sergejevu.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ