Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-07-2016

”Lokomotīve” zaudē sacīksti, bet iegūst bonusu


Polijas Nice spīdveja līgā Daugavpils ”Lokomotīve” viesos ar 43:47 piekāpās ”Stal Betad Leasing Rzeszow” komandai. Neskatoties uz zaudējumu, mūsu komanda ieguva bonuspunktu.

Pirms sacīkstes ”Loko” izredzes uz panākumu tika vērtētas kā ļoti zemas, jo sastāvā nebija nedz Jonasa Kilmakorpi, nedz Fredrika Lindgrena. Palīgā tika izsaukts Deivijs Vots, kurš deva lielu ieguldījumu komandai.

Sacensību sākums izvērtās par īstu katastrofu, jo pirmajos divos braucienos tika zaudēts ar 1:5. Pēc 9. brauciena mājinieku pārsvars sasniedza desmit punktus (32:22), bet turpinājumā pieauga vēl vairāk.

Par īstu sensāciju mūsu braucēji parūpējās 14. un 15. braucienā. Sākumā pie dubultuzvaras tika Ķasts Puodžuks un Maksims Bogdanovs, bet pēdējā braucienā arī Vots un Andžejs Ļebedevs. Pateicoties tam ”Lokomotīve” prata nosargāt bonuspunktu – 43:47.

Mūsu komandā 12 punktus atveda Ļebedevs, 11 – Vots, 10 – Puodžuks, 6 – Bogdanovs, bet pa divi Artjoms Trofimovs un Jevgeņijs Kostigovs.

Turnīra tabulā ”Lokomotīve” nosargā otro vietu, atpaliekot no līderes Lodzas par sešiem punktiem. Tuvākā sekotāja Žešuva atpaliek par diviem punktiem.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde





Atpakaļ