Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-06-2016

Strītbola čempionāta 1.posmā dominē Lietuvas komandas


Svētdien Daugavpils pilsētas svētku sporta dienā tika aizvadīts pirmais ielu basketbola čempionāta posms, kurā trīs no sešām grupām uzvaras izcīnīja Lietuvas vienības.

Sešās vecuma grupās cīņās par godalgām iesaistījās 32 komandas, sākot ar pašiem mazākajiem un beidzot ar vecākajām grupām. Jau tradicionāli visvairāk komandu cīnījās vīriešu vecākajā grupā, kur cīņā par trofeju iesaistījās 13 vienības. Par uzvarētājiem kļuva Lietuvas komanda „Užpaliai”, kas uzvarēja visās spēlēs. Finālā ar 8:4 tika uzvarēta „Chucha Chacha”, bet pusfinālā ar tādu pašu rezultātu tika apspēlēti „Nabagi”. Bronzas spēlē „Nabagi” ar 8:3 pieveica Pilskalni.

Spraiga cīņa par pirmo vietu ritēja vecākajā sieviešu grupā, kur uzvarēt izdevās „Nu kak to tak” komandai. Otrajā vietā „Chucha Chacha”, savukārt trijnieku noslēdza „Rāpo divas tortillas”.

Emociju netrūka visjaunākajā grupā puišiem, kur pirmo vietu ieguva Lietuvas komanda „Snaiperiai”. Otrajā vietā „Pērkons”, bet trešie bija „Fire Ball” basketbolisti. Arī vidējā grupā puišiem uzvara Lietuvai – „Golden Boys”. Otrajā vietā bija „Pride of Ruģeļi”, bet trešajā vietā „Friends of Unity”.

Meitenēm visjaunākajā grupā uzvarēja „Oranžā bumba”, bet S2 grupā triumfs „Queen of Air”.

Sacensību organizētāji izsaka pateicību par sniegto atbalstu uzņēmumam „Klondaika”, kas pasniedza vērtīgas balvas vecāko grupu komandām. 




Atpakaļ