Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-06-2016

Aizvadīts Daugavpils atklātais karatē čempionāts


29. maijā Krievu vidusskolā-licejā tika aizvadīts Daugavpils karatē čempionāts, kam bija starptautisku sacensību statuss, jo savā starpā cīnījās ne tikai dažādu Latvijas, bet arī Lietuvas pilsētu pārstāvju.

Sacensības norisinājās Latvijas Veselības nedēļas ietvaros un sapulcināja 134 dalībniekus. Cīņas ritēja trīs kategorijās (sumo, kata, kumite) vecumā no 4 līdz 30 gadiem. Kopumā tika sadalīti 34 medaļu komplekti.

 

Tiem sportistiem, kam neizdevās tikt starp trīs labākajiem, izdevās iegūt vērtīgu sacensību pieredzi. Komandu ieskaitē pirmo vietu izcīnīja Daugavpils Karatē skola (prezidents Sergejs Čapulis), otrā vieta Rēzeknes „SAKURA” (Aleksandra Vilčinska), bet trešajā vietā Ilūkstes „DAJRIKI” (Tatjana Šeršņova). Sacensību organizētājs „Sochin”, kā to paredz nolikums, nepiedalījās cīņā par uzvaru komandu ieskaitē.

 

„Sochin” turpinājumā plāno aizvadīt vasaras treniņnometnes, kur audzēkņiem būs jāiztur eksāmeni un dažādi citi pārbaudījumi. No 7. līdz 9. oktobrim Bulgārijā notiks pasaules čempionātam, kuram ir arī pienācīgi jāsagatavojas.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ