Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-05-2016

BFC ”Daugavpils” piedzīvo zaudējumu pret ”Spartaku”


SynotTip futbola Virslīgā vēl viens zaudējums BFC ”Daugavpilij”, kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Jūrmalas ”Spartakam”. Pirmajā puslaikā mūsu komanda nerealizēja 11 metru soda sitienu.

BFC ”Daugavpils” spēlē ar Jūrmalas ”Spartaku” paļāvās uz gados ļoti jaunu sastāvu. Pirmo reizi starta vienpadsmitniekā laukumā devās 2000. gadā dzimušais Kaspars Kokins, bet rezervē netrūka 1999. gadā dzimušo futbolistu.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja ar teritoriālu ”Spartaka” pārsvaru, tomēr bīstamāki momenti bija tieši pie viesu vārtiem. 35. minūtē pēc Anastasija Mordatenko piespēles soda laukumā Pāvelam Riževskim, pret pēdējo tika pārkāpti noteikumi un nozīmēts 11 metru soda sitiens. To izpildīt devās Migels Sids, taču trāpīja pa pārliktni.

Vēl pēc četrām minūtēm pēc Kokina piespēles viens pret vienu ar Vladislavu Kurakinu izskrēja Riževskis, tomēr Kurakins glāba savu komandu. Sekojošā pretuzbrukumā ”Spartaku” vadībā izvirzīja kazahstānietis Rinats Hairuļins, kurš guva vārtus ar elegantu tālsitienu.

Otrā puslaika 14. minūtē ”Spartaks” izspēlēja skaistu kombināciju, kuru ar precīzu sitienu noslēdza Elvis Stuglis. Visi Daugavpils mēģinājumi atspēlēties šoreiz bija lemti neveiksmei.

Nākamās spēles mūsu komanda aizvadīs jūnijā, bet nākamreiz mājās komandu redzēsim vien 8. augustā.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ