Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-10-2011

„Latgale” izrauj uzvaru pēdējā minūtē


Ar milzīgām pūlēm pie uzvaras Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā izdevies tikt „Latgales” spēlētājiem, kas pēdējā minūtē nodrošināja uzvaru ar 6:5 pār „Rīgu/Prizmu”. Trīs vārti Vitālijam Ļeščovam.

Viesi no Rīgas iesāka aktīvi, cenšoties presingot mājiniekus, bet ātri vien iniciatīva pārgāja daugavpiliešu rokās. Ar metienu no zilās līnijas rezultātu atklāja Artjoms Balaba. Otro reizi ripa pabija „Prizmas” cietoksnī pēc Vitālija Leščova raidījuma, kurš izslidoja no aizvārtes un meta precīzi. Uzreiz pēc tā viesu vārtos stājās Raivis Turks. Periodam punktu pielika tas pats Leščovs, noslēdzot skaistu saspēli.

Par savu neatlaidību rīdzinieki tika apbalvoti otrajā periodā, kad no nelielas distances precīzs bija Aigars Pauče. Šis vārtu guvums „Prizmu” atdzīvināja, bet komandas izredzes vēl vairāk uzlaboja bijušā „Latgales” hokejista Vladislava Ļeščova metiens pēc atlēkušās ripas iegūšanas. Ar pūlēm noturot viesu spiedienu, ceturtos vārtus izdevās iemest „Latgalei”, kad Sanda Virksteņa uzmetiens sasniedza vārtu tīklu.

Pēdējā trešdaļā vārtsarga maiņa arī mājiniekiem, bet Raivis Cimoška nebija glābējs. Īsā laikā „Prizma” panāca 4:4, tomēr sanākušos vairāk nekā 150 skatītājus atkal atdzīvināja Antons Kuzņecovs, atjaunojot minimālu handikapu. 56. minūtē vēl viens bijušais daugavpiliešu spēlētājs Deniss Baškatovs vēlreiz līdzsvaroja rezultātu uz tablo, bet 44 sekundes līdz finālsirēnai Vitālijs Ļeščovs guva savus trešos vārtus, nodrošinot smagu uzvaru "Latgalei" - 6:5.

 

Ļeščovs ar saviem trīs vārtu guvumiem un aktīvo spēli bija labākais mājinieku rindās.

 

.

 

               

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ