Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-05-2016

Veselības nedēļas noslēgsies ar nūjošanas, skriešanas, skrituļslidošanas pasākumiem


Šajā nedēļas nogalē aktīvas atpūtas cienītājiem tiek piedāvāts piedalīties dažādās Veselības nedēļas aktivitātēs.

 

Piektdien pēc darba laika beigām sportiskās atpūtas cienītāji tiek aicināti piedalīties nūjošanas pārgājienā Jaunajā Forštadtē vai arī atklātajās treniņnodarbībās Stropu pludmalē. Abu aktivitāšu sākums plkst. 18:00. Plkst. 18:00 SynotTip futbola Virslīgas spēlē BFC ”Daugavpils” tiksies ar Jūrmalas ”Spartaku”. Spēle notiks stadionā ”Celtnieks”.

 

Sestdien pie sporta bāzes ”Dzintariņš” tiks dots starts Latvijas Republikas čempionātam 50 un 100 kilometru skrējienā. Sākums paredzēts plkst. 8:00. No plkst. 9:00 Ruģeļu ūdenskrātuvē iesāksies sacensības makšķerēšanā bērniem līdz 18 gadiem. 17. vidusskolas sporta zālē notiks atvērtās treniņnodarbības boksā (no plkst. 10:00), savukārt šaha un dambretes klubā turpināsies starptautiskās sacensības ”Latgales pavasaris”.

 

Vienības laukumā plkst. 11 iesāksies zibakcija ”Sajūti enerģiju”, bet 10. vidusskolā no plkst. 14:00 iesāksies sacensības ”Musashi kauss”.

 

Svētdien visi tiek aicināti uz Stropu aktīvās atpūtas un sporta trasi, kur plkst. 11 iesāksies skrituļslidošanas sacensības, kā arī velopārgājiens un instruktāža par veselīgu dzīvesveidu un uzturu.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ