Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-05-2016

Basketbolistes noslēdz finālturnīrus ar otro un ceturto vietu


Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālturnīros no labākās puses sevi atkal apliecinājušas Daugavpils basketbolistes. U17 vecuma grupā tika iegūtas sudraba godalgas, bet U14 grupā tika ieņemta ceturtā vieta.

U17 vecuma grupas finālturnīrs norisinājās Liepājā. Ceturtdaļfinālā Daugavpils ne bez pūlēm ar 62:47 pieveica Saldus meitenes, bet pusfinālā ar 60:44 tika uzvarētas Ventspils “Spars” basketbolistes. Jāizceļ, ka “Spars” ceturtdaļfinālā negaidīti uzvarēja Rīgu/Rīdzeni.

Lielajā finālā Daugavpils meitenes bija spiestas atzīt mājinieču un galveno favorītu Liepājas pārākumu – 53:72. Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļautas Daugavpils komandas līderes Liza Čumika un Laura Okuņeva. Daugavpils komandu trenēja Irīna Romaņenko un Nikolajs Romaņenko.

U14 vecuma grupas finālturnīra spēles tika aizvadītas Ventspilī. Jūlijas Simonovas audzēknes grupu turnīrā pieveica Saldus un Liepājas vienaudzes, kā arī piekāpās topošajām vicečempionēm “Rīga/Rīdzene/TTT Rīga”. Pusfinālā ar 18:36 tika zaudēts Rīgai/Jugla, bet bronzas finālā ļoti rezultatīvā spēlē ar 67:70 nācās piekāpties Rīgas 3. BJSS. Šajā spēlē 22 punktus mūsu komandas labā guva Darja Mazurova, kurai arī 17 atlēkušās bumbas. Viņas sniegums tika novērtēts ar iekļaušanu turnīra simboliskajā izlasē.




Atpakaļ