Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-05-2016

Nedēļas nogalē liela spēle futbolā un velokross


Šajā nedēļas nogalē galvenā uzmanība tiks pievērsta Daugavpils velokrosam, kas pilsētā norisināsies jau trešo reizi, kā arī Latvijas futbola Virslīgas spēlei, kurā BFC „Daugavpils” tiksies ar FS „Metta/LU”.

Daugavpils velokross tiks organizēts jau trešo gadu. Ja iepriekšējā gadā dalībnieki pulcējās Jaunajā Forštadtē, tad šogad par sacensību centru kļūs Stropu aktīvās atpūtas un sporta trase. Tieši šeit tiks dots starts velokrosam, bet lielākā daļa trases būs jāveic pa meža, nevis asfaltēto ceļu.

Potenciālajiem dalībniekiem tiek piedāvātas dažāda veida trases, sākot no divu gadu vecuma. Bērniem līdz 11 gadu vecumam trases garums nebūs garāks par 800 metriem, bet pārējiem dalībniekiem būs jāgatavojas sarežģītākam pārbaudījumam. Atkarībā no vecuma grupas būs iespēja izvēlēties 8, 16 un 24 kilometru distanci.

Sacensību organizētāji aicina pieteikties ikvienu, it īpaši tautas klasē, kur būs jāveic 8 kilometri. Tiek plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāki simti dalībnieku no dažādam Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pilsētām.

Visiem dalībniekiem sacensībās obligāti jābūt aizsargķiverēm. Starts paredzēts pie Stropu trases stāvvietas. Visi dalībnieki ne tikai pavadīs laiku sportiskā gaisotnē, bet arī pēc sacensībām tiks pabaroti. Bērnu starts paredzēts plkst. 10:00, bet pārējās grupas startēs plkst. 12:00.

 

Svētdien galvenā uzmanība tiks pievērsta futbolam, jo SynotTip futbola Virslīgā BFC „Daugavpils” tiksies ar savu galveno konkurenti FS „Metta/LU”. Šīs spēles sākums ieplānots stadionā „Celtnieks” plkst. 16:00. Daugavpilij noteikti šo spēli ir jāuzvar!

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ