Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-05-2016

„Sochin” karatistiem 9 zelta medaļas


7. maijā Jelgavā norisinājās 8. startpautiskais „Baltic Open JKA Champiosnhip” karatē. Daugavpili sacensībās pārstāvēja karatē klubs „Sochin” (prezidents Sergejs Ivaņko).

Jelgavā sapulcējās 160 karatisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Mūsu komanda nostartēja vairāk nekā veiksmīgi, iegūstot ļoti daudz dažāda kaluma godalgu.

Deniss Kuranovs KATA kategorijā izcīnīja zeltu, bet KUMITE ieguva pat divas zelta godalgas. Armands Grosbergs bija labākais gan KATA, gan KUMITE. Artūrs Kiškelis SUMO izcīnīja pirmo vietu, savukārt KATA bija trešais labākais. KUMITE Artūrs turpināja iesākto un izmisīgā cīņā izcīnīja godam nopelnīto zeltu.

 

Gļebs Jodčiks bija labākais gan SUMO, gan KATA. Diemžēl KUMITE viņam bija jāsamierinās ar zaudējumu pusfinālā un palikšanas bez medaļas. Artjoms Terehovs savās pirmajās karjeras sacensībās izcīnīja divas uzvaras SUMO, bet nākamajās cīņās zaudēja un šoreiz palika bez godalgas, toties ieguva ļoti vērtīgu pieredzi. Kopumā „Sochin” šajās sacensībās deviņas zelta un viena bronzas medaļa.

„Sochin” izsaka milzīgu pateicību bērnu vecākiem (Valdis Kiškelis, Pāvels Terehins, Vasīlijs Šimans), kuri atrada iespēju doties uz čempionātu klātienē un atbalstīt bērnus.

Karatistiem maijā ieplānots starts Daugavpils čempionātā, atpūta un treniņi vasaras sporta nometnē, kā arī gatavošanās pasaules čempionātam, kas oktobrī notiks Bulgārijā.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ